Shopping cart

Close

No products in shopping cart

Free shipping from 300,00 €

30-Day Return

Naše nová kolekce Jaro/Léto 2020 žije díky vám!

27/4/2020 | Horsefeathers

Na každou novou kolekci se mega těšíme. V den, kdy ji zveřejníme, netrpělivě čekáme na vaše reakce a měsíce naší práce se mění v reálné pocity. Vidíme, co vás baví a samozřejmě i co ne. A to je pro nás ta největší odměna. Poslední týdny ale žijeme ve zvláštní, nelehké době, která přišla právě ve chvíli dropu naší nové kolekce Jaro/Léto 2020. Cítili jsme velké zklamání, že tato kolekce takzvaně vyšumí. Zklamání se ale naštěstí rychle změnilo v překvapení. Díky! Naše nová kolekce žije jen díky vám!

Pandemie koronaviru COVID-19 v ČR vypukla přesně v době, kdy jsme se překlápěli ze zimní sezóny do jarní. Spousta z vás určitě rušila své jarní pojezdy, stejně jako my. Náš trip do Zillertalu jsme s HF partou už nestihli. Právě v těchto prvních dnech jsme dodávali naši novou kolekci Jaro/Léto 2020 našim odběratelům, na naše obchody i na náš e-shop a měli jsme obavy, zda ve stínu událostí nezanikne. O to větší jsme měli radost, když jsme začali naše nové kousky vídat nejen v prodejních datech, ale hlavně ve vašich postech na sociálních sítích. Udělali jste nám svou podporou v této nelehké době obrovskou radost, za kterou moc děkujeme. Máme radost, že vás naše nová kolekce baví! Pojďme se společně podívat, co nejvíce.

 

Lemon stále jede!

 

Chtělo by se říct: Lemon is the new Black! Lemon žlutá barva se objevila již v několika našich kolekcích a stále je jednou z těch nejoblíbenějších. Pánské bundy Isaac a Perch, či dámská streetová parka Akira vás baví, stejně jako mikiny Grant a Geri.

 

Tie-Dye válcuje Instagram

 

Speciální printy a barvy jsou vždycky trochu risk, o to větší máme radost, že vás baví naše "batika". Na Instagramu jsme s ní viděli spousty fotek. Hlavní roli v nich hraje dámská mikina Geri, pánská Leader, šaty Millie a samozřejmě trička.

 

Orchid je barva jara!

 

Naše parky holky milují. Nová parka Akira v barvě Orchid ale zásadně vyčnívá. Kombinace super street looku, zajímavé barvy a technické nepromokavé membrány za rozumnou cenu, je jeden z letošních bestselerů!

 

Jednička se jmenuje Mariana!

 

Šaty Mariana v barvě Light Blue jsou social media anomálie. Jsou produktem číslo jedna v prodejích nové kolekce. Mají náskok jako Usain Bolt a na skladě zbývá posledních pár kusů. Na social mediích je ale skoro neuvidíte, tuší někdo proč?

 

Home is where the bra comes off...

 

Claim, který milují jak kluci, tak holky. Co víc k tomu dodat. Tohle tričko je prostě životní postoj. Volnější boyfriend střih, kvalitní bavlněný materiál, vyrobeno v EU.

 

Must have black basics

 

Bílý čtverec na černé je prostě must have každého Horsefeathers fanouška. Kdo nemá, měl by napravit. Tuhle klasiku najdete na bundě, mikině, triku a stejně tak i v dětské a dámské variantě.

 

Special lines

 

Tahle část kolekce nás baví nejvíc - special lines. Speciální kolekce produktů, které spojuje konkrétní téma. Pokud jsi fanoušek Maxe Habance, máme pro tebe jeho už třetí Skate & Create signature kolekci, která je postavena na Maxově osobní skate filozofii, a v které se street styl potkává s ready-to-skate funkčností. Druhou special line je kolaborace s UK ilustrátorem Philem Hackettem, jehož kresby, inspirované skateboardingem, jsou legendární. Čekuj jeho IG účet @hackettillustration. Třetí special kolekcí je trojice triček inspirovaných songem od Manu Chao - Politik Kills. My k tomu dodáváme: Snowboarding Heals! A trojice známých ilustrátorů si s tímto tématem parádně pohrála.

 

Katalog Jaro/Léto 2020

 

Naše kolekce Jaro/Léto 2020 obsahuje samozřejmě více produktů, než ty výše zmíněné a proto přikládáme náš aktuální katalog. Můžeš si v něm prohlédnout celou kolekci a také zjistit více o použitých technických materiálech nebo naší historii ????

 

 

 

 

Na závěr, ještě jednou díky za vaši podporu a že jste naši kolekci Jaro/Léto 2020 nenechali zaniknout. Budeme velmi rádi, když i nadále budete své favority sdílet na social mediích, ať již otagováním našeho profilu @horsefeathers.eu nebo použitím hashtagu #horsefeathers.

 

DĚKUJEME! A dávejte na sebe pozor.

#horsefeathers

Log In